Secrid

5 tuotetta

Secrid

Luova matka, joka muuttaa tapaa, jolla katsomme päivittäisiä asioita.

Cardprotector julkaistiin vuonna 2009, mutta Secrid-matka alkoi yli vuosikymmenen aikaisemmin. 1990-luvulla perustajat René ja Marianne johtivat Spirid-nimistä suunnittelutoimistoa, kun huomasivat muutoksen taskujensa sisällössä, kun ensimmäiset elektroniset maksujärjestelmät otettiin käyttöön Alankomaissa. Vuonna 1997 korttina käteisenä tehdyllä tavalla he loivat ensimmäisen minimaalisen lompakonsa: Secrid Bodycard.

Suunnittelutyöt asiakkaille, kuten ING, Maxi Cosi ja Quoker, pysyivät heidän ammatillisessa painopistealueessaan, mutta Secrid oli aina heidän mielessään, kun René ja Marianne huomasivat taskujensa sisällön olevan muutoksessa 2000-luvulla. Ihmiset kantoivat mukanaan vähemmän, mutta mitä kannoimme, arvostettiin enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Finanssikriisi iski Eurooppaan vuonna 2008, ja asiakkaiden työt vähenivät. René ja Marianne kokivat 25 vuoden kokemuksen työskentelystä ja asumisesta yhdessä, ja heidän mielestään tämä oli hetki seurata heidän haastettaan rakentaa oma tuotemerkki ja visio muuttaa ihmisten näkemyksiä taskuistaan. Sitten Secrid siirtyi sivuprojektista valokeilaan.

Secrid-matkan alusta yli 20 vuotta sitten perustajat ovat jatkaneet muodin ja tuotesuunnittelun taustojen yhdistämistä taskukokoisiin olennaisiin esineisiin. Secridillä on ollut kunnia voittaa palkintoja ja vielä parempaa on ollut nähdä uskollisten Secrid-fanien määrän kasvavan vuosien varrella.