Brook Taverner

15 tuotetta

Brook Taverner – tyylikästä pukeutumista mukavuudesta tinkimättä

Brook Taverner on englantilainen, arvostettu miestenvaatteista tunnettu tuotemerkki, joka on auttanut asiakkaitaan tekemään hyvän vaikutelman vuodesta 1912.

Tuotteet on tehty päivittäiseen käyttöön ja paitsi että ne ovat erittäin miellyttäviä päällä, ovat ne helppohoitoisia, sillä Brook Tavernerin puvut kestävät konepesun. Myös puvuntakit voi pestä kotikoneessa, joka helpottaa vaatehuoltoa.

Brook Taverner käyttää tuotteisaan ensiluokkaisia materiaaleja ja toimii yhteistyössä vastuullisten tehtaiden kanssa, jotta eettinen tuotanto voidaan varmistaa. Kankaat täyttävät Oeko-Tex Standard100 –ympäristövaatimukset. Brook Tavernerin tehtaat käyvät myös vuosittain läpi Sedex- ja SMETA-auditoinnit, jotta voidaan varmistua, että ETI:n perussääntöjä noudatetaan tehtailla.

Today-malliston tuotteet ovat erittäin kestäviä ja mukavia, sillä ne on tehty joustavista kankaista. Joustavuus yhdistettynä tyylikkyyteen, tuo upean olemuksen ja toiminnallisuuden jokaiseen päivään. Today-mallisto tarjoaa täydellisen malliston käytännöllisiä vaatteita vaativaankin tarpeeseen jokaiselle yritykselle. Malliston tuotteiden värit ovat musta, tummanharmaa ja laivastonsininen. Tuotteista on saatavilla hyvin laaja koko valikoima ja niin housuja kuin takkejakin on saatavilla eri pituuksilla.

Brook Tavernerin tuotteisiin luottavat mm. autovalmistajista Ford, Volvo, Volkswagen, BMW, Audi, hotelliketjuista Sofitel, Hilton ja Ibis sekä Frankfurtin ja Nizzan lentokentät.