Aarni

23 tuotetta

Aarni – rakkaudesta metsiin

Aarni on syntynyt kolmen lapsuudenystävän – Pyryn, Niklaksen ja Samulin – kiinnostuksesta rannekelloihin ja rakkaudesta metsiin ja luontoon. Ympäristön kunnioittaminen on Aarnille ensiarvoisen tärkeää, sillä maailma on jo täynnä roskaa ja he eivät halua olla osana sitä ketjua vaan luoda kestäviä tuotteita vastuullisista materiaaleista.

Aarnilla tuotteiden suunnitteluun ja hiomiseen käytetään paljon aikaa. Selkeän muotokielen avulla halutaan tuoda esille luonnonmateriaalien kauneus. Aarni-kelloille on myönnetty Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta muotoilusta.

Aarnilla tyydytään vain parhaisiin mahdollisiin materiaaleihin, komponentteihin ja valmistusmenetelmiin.  Tuotteet ovat armottomasti testattuja ennen kuin ne julkaistaan kaikkien saataville. Siksi sinun ei ikinä tarvitse miettiä heittäväsi pois Aarniasi.

Aarni-tuotteiden design on pitkän ja huolellisen työn tulosta. Puu paranee ikääntyessään ja se on kauneimmillaan ja parhaimmillaan juuri luonnollisena, prosessoimattomana. Siksi Aarni-tuotteissa käytetty puu on käsitelty vain kevyesti erikoisöljyllä – muuta ei tarvita. 

Suomessa metsät ovat olennainen osa kansallista identiteettiämme, mutta suuressa osassa maailmaa metsien hävitys on todellinen uhka. Siksi Aarni tekee kaikkensa, jotta tuotteissa käytetty puu ei aiheuttaisi metsäkatoa. Kaikki Aarnin käyttämä ulkomainen puu on sertifioitua, ja niiden alkuperämaa on selvitetty. Kotimaisen puun alkuperä on puolestaan tiedossa paikkakunnan tarkkuudella ja kasvatuksen kestävyys voidaan todeta omakohtaisesti. Sanomattakin on selvää, ettei Aarni-tuotteissa käytetä uhanalaisia puulajeja. Koskaan.

Käy tutustumassa Aarnin koko tuotevalikoimaan TÄSTÄ.